The housekeeper's valuable present Or, Lady's closet companion. Being a new and complete art of preparing confects, according to modern practice. Comprized under the following parts, viz. I. Different methods and degrees of boiling and clarifying sugar II. Methods of preserving various fruits in syrups, &c. III. Methods of making marmalades, jams, pastes, &c. IV. Methods of making syrups, custards, jellies, blanchmange, conserves, syllabubs, &c. V. Methods of preserving various fruits in brandy. VI. Methods of making a variety of biscuits, rich cakes, &c. &c. VII. Methods of mixing, freezing, and working ice creams. VIII. Methods of preparing cordials and made wines. With a variety of other useful and elegant articles. By Robert Abbot, late apprentice to Messrs. Negri and Gunter, confectioners, in Berkeley-square, London

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Abbot, Robert cook (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Dublin Printed by N. Kelly, 6, Gt. George's-Street; and sold by all the booksellers 1792
Schlagworte:
Online-Zugang:UEI01
BSB01
LCO01
SBR01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UER01
Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

it.bib-wue@thws.de

Online

UEI01
BSB01
LCO01
SBR01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UER01
Volltext