Towards sustainability in the wine industry by valorization of waste products bioactive extracts
This volume in our Sustainability: Contributions through Science and Technology series reviews the use of alternative green technologies (pressurized liquid and super-critical fluid extractions) for grape biomass valorization. Environmental sustainability and circular economy are discussed in relati...
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | , |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Boca Raton ; London ; New York
CRC Press, Taylor & Francis
2023
|
Ausgabe: | First edition |
Schriftenreihe: | Sustainability: contributions through science and technology
|
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung: