Wie beeinflussen die Sendercharakteristiken verschiedener Medienkanäle die Produktion und Interpretation von deutschen Kochshows Eine Analyse und ein Vergleich von Formaten verschiedener Plattformen = How do characteristics of different media channels influence the production and interpretation of German cooking shows – An analysis and a comparison of TV shows from different platforms

Diese Arbeit befasst sich mit den Sendercharakteristiken der deutschen Fernsehlandschaft. Es wird das duale Rundfunksystem erklärt sowie, welche Unterscheide zwischen öffentlich-rechtlichen und privaten Inhalten der Sender bestehen. Zudem erfolgt die Einordnung der Streaming-Plattformen in die heuti...

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Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: May van Bui, Linda (VerfasserIn)
Format: Abschlussarbeit Buch
Sprache:German
Veröffentlicht: 2020
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520 |a This work deals with the channel characteristics of the German television landscape. The dual broadcasting system will be explained and also the differences between the public content and private content of the broadcaster. Also the streaming platforms are classified in today's television landscape. Using the example of three cooking shows from a public broadcaster, a private broadcaster and a streaming platform, the differences in the broadcaster's characteristics are analyzed and compared. Categories such as dramaturgy, candidates, studio design or other aspects are considered. Finally, there is a conclusion on how the characteristics of the different platforms affect the content and implementation of the show 
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