Ingredients of change the history and culture of food in modern Bulgaria
"This book explores the transformation of foodways in modern Bulgaria, through focused chapters on bread, meat, milk, vegetables, and wine. Such ingredients--as the Bulgarian diet itself--changed radically in form and substance in the shadow of changing global and local narratives, practices, a...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Ithaca ; London
Cornell University Press
2022
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Inhaltsverzeichnis Literaturverzeichnis Register // Gemischte Register |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
InhaltsverzeichnisLiteraturverzeichnis
Register // Gemischte Register