Biotechnology and Developing Country Agriculture Maize in Mexico
Maize has been a staple food in Mexico since pre-Hispanic times and is still an important source of calories and protein in daily consumption, especially for poor families. The pattern of consumption is nevertheless changing; with the share of food consumption declining and feed utilisation expandin...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Weitere Verfasser: | , |
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Paris
OECD Publishing
1990
|
Schriftenreihe: | OECD Development Centre Working Papers
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | UBA01 UBG01 UEI01 UER01 UPA01 UBR01 UBW01 FFW01 FNU01 EUV01 FRO01 FHR01 FHN01 TUM01 FHI01 UBM01 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
UBA01UBG01
UEI01
UER01
UPA01
UBR01
UBW01
FFW01
FNU01
EUV01
FRO01
FHR01
FHN01
TUM01
FHI01
UBM01
URL des Erstveröffentlichers