Handbook of research on food safety practices in the restaurant industry
This book presents advanced research on food safety practices investigated within food service establishments as an effort to help the industry pinpoint risks and non-compliance relating to food safety practices and improve the practices in preventing food-borne illnesses from occurring. Covering a...
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | , , , |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Hershey, Pennsylvania
IGI Global
2021
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-91 DE-898 DE-706 DE-573 DE-1050 DE-1049 DE-83 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-91DE-898
DE-706
DE-573
DE-1050
DE-1049
DE-83
URL des Erstveröffentlichers