More cooking secrets of the CIA over 100 new recipes from America's most famous cooking school

"Following on the heels of the best-selling first volume, More Cooking Secrets of the CIA is the tie-in book for the fall 1997 public television series of the same name. The most celebrated cooking school in the country, the Culinary Institute of America boasts graduates such as Bradley Ogden,...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Oudkerk Pool, Joyce ca. 20. Jh (IllustratorIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: San Francisco Chronicle Books [1997]
Schlagworte:
Online-Zugang:Contributor biographical information
Publisher description
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

it.bib-wue@thws.de

Online

Contributor biographical information
Publisher description