Chromatographic and related separation techniques in food integrity and authenticity
Food manufacturers, researchers and society in general are increasingly highly interested in the quality and origin of food products. Considering the complexity of the food chain in a globalized world - where many players are involved between production and consumption - fraudulent food manipulation...
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | , |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
New Jersey ; London ; Singapore
World Scientific
[2021]
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-91 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-91URL des Erstveröffentlichers