Food history a feast of the senses in Europe, 1750 to the present

"This book elevates the senses to a central role in the study of food history because the traditional focus upon food types, quantities, and nutritional values is incomplete without some recognition of smell, touch, sight, hearing, and taste. Every day and at every meal the senses of smell, tou...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Körperschaft: International Congress UMR 5136 Framespa/ICREFH, ICREFH (International Commission for Research into European Food History) 30th Anniversary Albi (VerfasserIn)
Weitere Verfasser: Vabre, Sylvie 1963- (HerausgeberIn), Bruegel, Martin 1960- (HerausgeberIn), Atkins, Peter J. 1949- (HerausgeberIn)
Format: Tagungsbericht Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: London ; New York Routledge, Taylor & Francis Group 2021
Schriftenreihe:Routledge studies in modern history
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
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