Application of molecular methods and Raman microscopy/spectroscopy in agricultural sciences and food technology
This book has been prepared with the aim to present the application of these two state-of-the art technologies in agricultural sciences and food technology, and to explain the protocols for analyses of different plant, animal, microbiological and food samples as well as for different biotechnology p...
Gespeichert in:
Format: | Elektronisch E-Book |
---|---|
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
London
Ubiquity Press
2019
|
Ausgabe: | First published |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | kostenfrei kostenfrei |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
kostenfreikostenfrei