The Doubly Green Revolution Food for All in the Twenty-First Century
Today more than three quarters of a billion people go hungry in a world where food is plentiful. A distinguished scientist here sets out an agenda for addressing this situation. Initially published in 1997 in the United Kingdom, the book is now available in the first edition produced for the Western...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Ithaca, NY
Cornell University Press
[2019]
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-1046 DE-Aug4 DE-859 DE-860 DE-739 DE-473 DE-1043 DE-858 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-1046DE-Aug4
DE-859
DE-860
DE-739
DE-473
DE-1043
DE-858
URL des Erstveröffentlichers