Indigenous African Knowledge Production Food-Processing Practices among Kenyan Rural Women
TAmong the rural Embu people of Eastern Kenya, teaching and learning are not purely institutional activities. Instead, knowledge is passed from generation to generation alongside the most mundane activities. In Indigenous African Knowledge Production, Njoki Nathani Wane uses food-processing practice...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Toronto
University of Toronto Press
[2018]
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-1046 DE-Aug4 DE-859 DE-860 DE-739 DE-1043 DE-858 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-1046DE-Aug4
DE-859
DE-860
DE-739
DE-1043
DE-858
URL des Erstveröffentlichers