Microbial cultures and enzymes in dairy technology
"This book explores how microorganisms play a major role in the production of many dairy products, as well as have many positive or negative effects on the dairy industry, especially with the enzymes they produce. It also explores the latest developments in the use of cultures in the dairy indu...
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | , |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Hershey PA, USA
IGI Global, Disseminator of Knowledge
[2018]
|
Schriftenreihe: | Advances in medical technologies and clinical practice (AMTCP) book series
Premier reference source |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-1050 DE-1049 DE-706 DE-573 DE-91 DE-20 DE-898 DE-83 URL des Erstveröffentlichers |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-1050DE-1049
DE-706
DE-573
DE-91
DE-20
DE-898
DE-83
URL des Erstveröffentlichers