Eating out social differentiation, consumption, and pleasure

Eating Out, first published in 2000, is a fascinating study of the consumption of food outside the home, based on extensive original research carried out in England in the 1990s. Reflecting the explosion of interest in food, ranging from food scares to the national obsession with celebrity chefs, th...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Warde, Alan (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Cambridge Cambridge University Press 2000
Schlagworte:
Online-Zugang:DE-12
DE-473
URL des Erstveröffentlichers
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Search Result 1

Eating out social differentiation, consumption and pleasure von Warde, Alan 1949-, Martens, Lydia

Veröffentlicht 2000
Inhaltsverzeichnis
Buch
Search Result 2

Eating out social differentiation, consumption, and pleasure von Warde, Alan

Veröffentlicht 2000
DE-1046
DE-1047
Volltext
Elektronisch E-Book
Search Result 3

Eating out social differentiation, consumption, and pleasure von Warde, Alan

Veröffentlicht 2000
Elektronisch E-Book