The GMO deception what you need to know about food, corporations, and government agencies putting our families and our environment at risk

Seventy-five percent of processed foods on supermarket shelves - from soda to soup, crackers to condiments - contain genetically engineered ingredients. The long-term effects of these foods on human health and ecology are still unknown, and public concern had steadily intensified. This important boo...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Weitere Verfasser: Krimsky, Sheldon 1941- (HerausgeberIn), Gruber, Jeremy (HerausgeberIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: New York, NY Skyhorse Publishing [2016]
Ausgabe:Updated edition
Schlagworte:
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

it.bib-wue@thws.de