The GMO deception what you need to know about food, corporations, and government agencies putting our families and our environment at risk
Seventy-five percent of processed foods on supermarket shelves - from soda to soup, crackers to condiments - contain genetically engineered ingredients. The long-term effects of these foods on human health and ecology are still unknown, and public concern had steadily intensified. This important boo...
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | , |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
New York, NY
Skyhorse Publishing
[2016]
|
Ausgabe: | Updated edition |
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung: