The cyder-maker's instructor, sweet-maker's assistant, and victualler's and housekeeper's director In three parts. Part I. Directs the grower to make his cyder in the manner foreign wines are made; to preserve its body and flavour; to lay on a colour, and to cure all its disorders, whether bad flavour'd, prick'd, oily, or ropy. Part II. Instructs the trader or housekeeper to make raisin-wines, at a small expence, little (if anything) inferior to foreign wines in strength or flavour; to cure their disorders; to lay on them new bodies, colour, &c. Part III. Directs the brewer to fine his beer and ale in a short time, and to cure them if prick'd or ropy.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Chapman, Thomas (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: S.l. London, printed: Boston, re-printed and sold by Green & Russell, in Queen-Street MDCCLXII. [1762] (Price one shilling.)
Schlagworte:
Online-Zugang:BSB01
LCO01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
UPA01
Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

it.bib-wue@thws.de

Online

BSB01
LCO01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
UPA01
Volltext