The cyder-maker's instructor, sweet-maker's assistant, and victualler's and housekeeper's director In three parts. Part I. Directs the grower to make his cyder in the manner foreign wines are made; to preserve its body and flavour; to lay on a colour, and to cure all its disorders, whether bad flavour'd, prick'd, oily, or ropy. Part II. Instructs the trader or housekeeper to make raisin-wines, at a small expence, little (if anything) inferior to foreign wines in strength or flavour; to cure their disorders; to lay on them new bodies, colour, &c. Part III. Directs the brewer to fine his beer and ale in a short time, and to cure them if prick'd or ropy.
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
S.l.
London, printed: Boston, re-printed and sold by Green & Russell, in Queen-Street
MDCCLXII. [1762] (Price one shilling.)
|
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | BSB01 LCO01 UBA01 UBG01 UBM01 UBR01 UBT01 UEI01 UER01 UPA01 Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
BSB01LCO01
UBA01
UBG01
UBM01
UBR01
UBT01
UEI01
UER01
UPA01
Volltext