The accomplish'd ladies delight in preserving, physick, beautifying, and cookery Containing I. The art of preserving, and candying fruits and flowers, and the making of all sorts of conserves, syrups, and jellies. II. The physical cabinet, or excellent receipts in physick and chirurgery, together with some rare beautifying waters, to adorn and add lovliness to the face and body: and also some new and excellent secrets and experiments in the art of angling. III. The compleat cooks guide, or, directions for dressing all sorts of flesh, fowl and fish, both in the English and French mode, with all sauces and sallets; and the making pyes, pasties, tarts, and custards, with the forms and shapes of many of them
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Elektronisch E-Book |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
London
printed for Benjamin Harris, at the Stationers Arms and Anchor, in the Piazza, at the Royal-Exchange in Cornhill
1685
|
Ausgabe: | The fifth edition enlarged |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | DE-12 DE-70 DE-155 DE-384 DE-473 DE-19 DE-355 DE-703 DE-824 DE-29 Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
DE-12DE-70
DE-155
DE-384
DE-473
DE-19
DE-355
DE-703
DE-824
DE-29
Volltext