Foodborne disease in OECD countries present state and economic costs = Les maladies d'origine alimentaire dans les pays de l'OCDE
Foodborne disease caused by microbiological hazards and chemical contaminants continues to be a growing public health concern. Economic costs associated with foodborne disease represent a significant economic burden on consumers, the food industry and governments. This report provides information on...
Gespeichert in:
Format: | Buch |
---|---|
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Paris
OECD
2003
Geneva World Health Organization |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | http://new.sourceoecd.org/9264105360 Inhaltsverzeichnis |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Online
http://new.sourceoecd.org/9264105360Inhaltsverzeichnis