Specifications for the identity and purity of food additives and their toxicological evaluation food colours and some antimicrobials and antioxidants ; eighth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives ; Geneva, 8-17 December 1964

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Rome FAO [u.a.] 1965
Schriftenreihe:Joint FAO WHO Expert Committee on Food Additives: Report of the Joint FAO WHO Expert Committee on Food Additives 8
Food and Agriculture Organization: FAO nutrition meetings report series 38
World Health Organization: WHO technical report series 309
Schlagworte:
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

it.bib-wue@thws.de