Expanding the production and use of cool season food legumes a global perspective of peristent constraints and of opportunities and strategies for further increasing the productivity and use of pea, lentil, faba bean, chickpea and grasspea in different farming systems ; proceedings of the Second International Food Legume Research Conference on Pea, Lentil, Faba Bean, Chickpea, and Grasspea, Cairo, Egypt, 12 - 16 April 1992
Gespeichert in:
Format: | Tagungsbericht Buch |
---|---|
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Dordrecht u.a.
Kluwer
1994
|
Schriftenreihe: | Current plant science and biotechnology in agriculture
19 |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Inhaltsverzeichnis |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung: