Dietary Meat, Trimethylamine N-Oxide-Related Metabolites, and Incident Cardiovascular Disease Among Older Adults: The Cardiovascular Health Study

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Arteriosclerosis, thrombosis, and vascular biology thrombosis, and vascular biology, 2022-08
Hauptverfasser: Wang, Meng, Wang, Zeneng, Lee, Yujin, Lai, Heidi T.M., de Oliveira Otto, Marcia C., Lemaitre, Rozenn N., Fretts, Amanda, Sotoodehnia, Nona, Budoff, Matthew, DiDonato, Joseph A., McKnight, Barbara, Tang, W.H. Wilson, Psaty, Bruce M., Siscovick, David S., Hazen, Stanley L., Mozaffarian, Dariush
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:1079-5642
DOI:10.1161/ATVBAHA.121.316533