Morphological and quality characterization of grape berry and rachis in response to postharvest 1-methylcyclopropene and elevated oxygen and carbon dioxide atmospheres

•1-MCP treatment and elevated O2/CO2 significantly inhibited rachis browning.•1-MCP + Elevated O2/CO2 significantly (p 

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Postharvest biology and technology 2019-07, Vol.153, p.107-117
Hauptverfasser: Wang, Lei, Luo, Zisheng, Li, Junhao, Yang, Mingyi, Yan, Jiawei, Lu, Hongyan, Li, Dong, Chen, Cunkun, Aghdam, Morteza Soleimani, Wu, Bin, Li, Li
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:•1-MCP treatment and elevated O2/CO2 significantly inhibited rachis browning.•1-MCP + Elevated O2/CO2 significantly (p 
ISSN:0925-5214
1873-2356
DOI:10.1016/j.postharvbio.2019.04.001