effect of plant sterols and different low doses of omega‐3 fatty acids from fish oil on lipoprotein subclasses

SCOPE: Consumption of a low‐fat spread enriched with plant sterols (PS) and different low doses (

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Molecular nutrition & food research 2015-09, Vol.59 (9), p.1745-1757
Hauptverfasser: Jacobs, Doris M, Mihaleva, Velitchka V, Schalkwijk, Daniël B, Graaf, Albert A, Vervoort, Jacques, Dorsten, Ferdinand A, Ras, Rouyanne T, Demonty, Isabelle, Trautwein, Elke A, Duynhoven, John
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:SCOPE: Consumption of a low‐fat spread enriched with plant sterols (PS) and different low doses (
ISSN:1613-4125
1613-4133
DOI:10.1002/mnfr.201500152