Dietary fatty acids modulate associations between genetic variants and circulating fatty acids in plasma and erythrocyte membranes: meta-analysis of 9 studies in the CHARGE consortium

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Molecular nutrition & food research 2015-03, Vol.59 (7), p.1373-1383
Hauptverfasser: Smith, Caren E., Follis, Jack L., Nettleton, Jennifer A., Foy, Millennia, Wu, Jason H.Y., Ma, Yiyi, Tanaka, Toshiko, Manichakul, Ani W., Wu, Hongyu, Chu, Audrey Y., Steffen, Lyn M., Fornage, Myriam, Mozaffarian, Dariush, Kabagambe, Edmond K., Ferruci, Luigi, da Chen, Yii-Der I, Rich, Stephen S., Djoussé, Luc, Ridker, Paul M., Tang, Weihong, McKnight, Barbara, Tsai, Michael Y., Bandinelli, Stefania, Rotter, Jerome I., Hu, Frank B., Chasman, Daniel I., Psaty, Bruce M., Arnett, Donna K., King, Irena B., Sun, Qi, Wang, Lu, Lumley, Thomas, Chiuve, Stephanie E., Siscovick, David S, Ordovás, José M., Lemaitre, Rozenn N.
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:1613-4125
1613-4133
DOI:10.1002/mnfr.201400734