The Validation of the Dai Nippon Medi·Ca SA Method for AOAC Research Institute Performance Tested Methods SM Certification

A ready-made dry medium method for Staphylococcus aureus count, the Medi·Ca SA method incubated at 35 or 37°C, was compared with the Baird-Parker method (AOAC Official MethodSM 975.55) for 11 food matrices: raw beef, raw ground beef, raw lamb, cooked ham, raw salmon, frozen prawn, fresh chilled past...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of AOAC International 2018-09, Vol.101 (5), p.1522
Hauptverfasser: Shimizu, Mai, Takenaka, Kentaro, Suzuki, Takeo, Miyasaka, Aya, Matsuda, Taiki, Iwase, Tatsuhiko, Kyotani, Hitoshi
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!