Effect of temperature on contents of essential highly unsaturated fatty acids in freshwater zooplankton

In 11 lakes from cold and warm regions we studied the content of highly unsaturated fatty acids (HUFA) in seston (

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Limnologica 2011-12, Vol.41 (4), p.339-347
Hauptverfasser: Gladyshev, Michail I., Semenchenko, Vitaliy P., Dubovskaya, Olga P., Fefilova, Elena B., Makhutova, Olesia N., Buseva, Zhanna F., Sushchik, Nadezhda N., Razlutskij, Vladimir I., Lepskaya, Ekaterina V., Baturina, Mariya A., Kalachova, Galina S., Kononova, Olga N.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:In 11 lakes from cold and warm regions we studied the content of highly unsaturated fatty acids (HUFA) in seston (
ISSN:0075-9511
1873-5851
DOI:10.1016/j.limno.2011.03.001