I 131-labeling of proteins by the iodine monochloride method
A detailed study has been made of the iodine monochloride method of protein iodination. In particular, the losses of I 131, which may be incurred in the preparation of labeled γ-globulins of high specific activity and low degree of iodination, have been investigated. Modifications of McFarlane'...
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Veröffentlicht in: | The International journal of applied radiation and isotopes 1967-11, Vol.18 (11), p.737-746 |
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Hauptverfasser: | , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
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Zusammenfassung: | A detailed study has been made of the iodine monochloride method of protein iodination. In particular, the losses of I
131, which may be incurred in the preparation of labeled γ-globulins of high specific activity and low degree of iodination, have been investigated. Modifications of McFarlane's procedure, which eliminate or minimize these losses, are described.
On étude en détail l'iodation des protéines par la méthode de monochlorure d'iode. On examine en particulier les pertes de l'iode-131 en préparent des γ-globulins marqués à l'activité spécifique élevée. On présente les modifications du procédé de McFarlane qui peuvent éliminer ou réduire ces pertes.
Бьiлo пpoизвeдeнo пэдpoбнoe изyчeннe мeтoдa иoдиpoвaния пpттeинob oднoчлopиcтым иoдoм. Vчacтнocти oбcлeдoвaлиcь пoтepи
131J, кoтopыe мoгuт бытв пoнeceны в пpeпacy;paтe мeчeныч гaммa-глbбuлинoв выcoкo й uдeльнoй aчтивнocти и низкoй cт eпeни иoдиpoвaния. oпиcввaютcя измeнeния в мeтoдe Maкфapлeha, кotpыe yctpahяюt илишaюt эtи пotepи.
Das Jodieren von Proteinen mit Jodmonochlorid ist eingehend untersucht worden, mit besonderer Rucksicht auf die I
131-Verluste, die bei der Herstellung markierter γ-Globuline von hoher spezifischer Aktivität und geringem Jodinhalt auftreten können. Verschiedene Änderungen in der Methode von McFarlane, um diese Verluste zu vermindern oder sogar zu vermeiden, werden beschrieben. |
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ISSN: | 0020-708X |
DOI: | 10.1016/0020-708X(67)90011-7 |