Polyandrol, A C19 quassinoid from Castela polyandra

The structure of a new C19 bitter-tasting quassinoid, polyandrol, isolated from the root bark of Castela polyandra, was established.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Phytochemistry (Oxford) 1995-04, Vol.38 (6), p.1463-1465
Hauptverfasser: Grieco, P.A, Vander Roest, J.M, Pineiro-Nunez, M.M, Campaigne, E.E, Carmack, M
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The structure of a new C19 bitter-tasting quassinoid, polyandrol, isolated from the root bark of Castela polyandra, was established.
ISSN:0031-9422
1873-3700
DOI:10.1016/0031-9422(94)00817-D