Vitamins and Especially Flavonoids in Common Beverages Are Powerful in Vitro Antioxidants Which Enrich Lower Density Lipoproteins and Increase Their Oxidative Resistance after ex Vivo Spiking in Human Plasma

Keywords: Lipoprotein oxidation; antioxidant; polyphenols; beverages

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of agricultural and food chemistry 1999-07, Vol.47 (7), p.2502-2504
Hauptverfasser: Vinson, Joe A, Jang, Jinhee, Yang, Jihong, Dabbagh, Yousef, Liang, Xiquan, Serry, Mamdouh, Proch, John, Cai, Songhuai
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Keywords: Lipoprotein oxidation; antioxidant; polyphenols; beverages
ISSN:0021-8561
1520-5118
DOI:10.1021/jf9902393