Identification and evaluation of antioxidant peptides from highland barley distiller's grains protein hydrolysate assisted by molecular docking

[Display omitted] •Highland barley distiller's grains protein hydrolysate had antioxidant activity.•Fraction with molecular weight

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food chemistry 2024-02, Vol.434, p.137441-137441, Article 137441
Hauptverfasser: Chen, Lihua, Chen, Shaohua, Rong, Yuzhi, Zeng, Wenhua, Hu, Zhenkang, Ma, Xia, Feng, Shengbao
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:[Display omitted] •Highland barley distiller's grains protein hydrolysate had antioxidant activity.•Fraction with molecular weight
ISSN:0308-8146
1873-7072
DOI:10.1016/j.foodchem.2023.137441