Corrigendum to “Simultaneous determination of clanobutin, dichlorvos, and naftazone in pork, beef, chicken, milk, and egg using liquid chromatography–tandem mass spectrometry” [Food Chem. 252C (2018) 40–48]

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food chemistry 2018-07, Vol.254, p.390-390
Hauptverfasser: Park, Jin-A., Abd El-Aty, A.M., Zheng, Weijia, Kim, Seong-Kwan, Cho, Sang-Hyun, Choi, Jeong-min, Hacımüftüoğlu, Ahmet, Jeong, Ji Hoon, Wang, Jing, Shim, Jae-Han, Shin, Ho-Chul
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:0308-8146
1873-7072
DOI:10.1016/j.foodchem.2018.02.083