Xyloglucan from Hymenaea courbaril var. courbaril seeds as encapsulating agent of l-ascorbic acid

[Display omitted] •l-ascorbic acid was efficiently encapsulated with more than 95% of retention in xyloglucan microparticles.•Microparticles with ascorbic acid presented spherical shape and stable characteristics.•The microparticles were applied in fish burger with a good retention of ascorbic acid....

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:International journal of biological macromolecules 2018-02, Vol.107 (Pt B), p.1559-1566
Hauptverfasser: Farias, Mirla D.P., Albuquerque, Priscilla B.S., Soares, Paulo A.G., de Sá, Daniele M.A.T., Vicente, António A., Carneiro-da-Cunha, Maria G.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!