Analysis of Theanine in Tea ( Camellia sinensis ) Dietary Ingredients and Supplements by High-Performance Liquid Chromatography with Postcolumn Derivatization: Single-Laboratory Validation, First Action 2016.10

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of AOAC International 2017-01, Vol.100 (1), p.281-284
Hauptverfasser: Ofitser, Mariaova, Nerkar, Sareeta, Schaneberg, Brian T, Es-Safi, Nour Eddine, Goto, Tetsuhisa, Jennens, Martha, Johnson, Holly E, Koerner, Philip J, Marone, Pam A, Phillips, Melissa Meaney, Phillips, Tom, Reif, Klaus, Solyom, Aniko M, Sullivan, Darryl M, Torres, Marina, Yang, Jinchuan, Young, Kurt, Zhang, Yanjun
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:1060-3271
1944-7922
DOI:10.5740/jaoacint.2016_10