A traceability study on the Moscato wine chain

► Rare earths determination by ICP-MS on Moscato wine musts. ► Evaluation of must blending, rectification and clarification on REE distribution. ► Identification of the best normalisation procedure for evaluating REEs distribution. ► Multivariate study on 102 samples of Moscato wine musts. ► Blendin...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food chemistry 2013-06, Vol.138 (2-3), p.1914-1922
Hauptverfasser: Aceto, Maurizio, Robotti, Elisa, Oddone, Matteo, Baldizzone, Massimo, Bonifacino, Gabriella, Bezzo, Guido, Di Stefano, Rocco, Gosetti, Fabio, Mazzucco, Eleonora, Manfredi, Marcello, Marengo, Emilio
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!