Correction: Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads

Correction for 'Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads' by Timothy W. Yeung et al., Food Funct., 2016, 7, 1797-1804.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food & function 2016-06, Vol.7 (6), p.2909-2909
Hauptverfasser: Yeung, Timothy W, Arroyo-Maya, Izlia J, McClements, David J, Sela, David A
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Correction for 'Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads' by Timothy W. Yeung et al., Food Funct., 2016, 7, 1797-1804.
ISSN:2042-6496
2042-650X
DOI:10.1039/c6fo90021f