Correction: Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads
Correction for 'Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads' by Timothy W. Yeung et al., Food Funct., 2016, 7, 1797-1804.
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Food & function 2016-06, Vol.7 (6), p.2909-2909 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | Correction for 'Microencapsulation of probiotics in hydrogel particles: enhancing Lactococcus lactissubsp. cremorisLM0230 viability using calcium alginate beads' by Timothy W. Yeung et al., Food Funct., 2016, 7, 1797-1804. |
---|---|
ISSN: | 2042-6496 2042-650X |
DOI: | 10.1039/c6fo90021f |