Experimental and Modeling Studies on the Solubility of d‑Arabinose, d‑Fructose, d‑Glucose, d‑Mannose, Sucrose and d‑Xylose in Methanol and Methanol–Water Mixtures

The solubilities of d-glucose, d-arabinose, d-xylose, d-fructose, d-mannose, and sucrose in methanol and methanol–water mixtures (

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Industrial & engineering chemistry research 2014-05, Vol.53 (19), p.8285-8290
Hauptverfasser: van Putten, Robert-Jan, Winkelman, Jozef G. M, Keihan, Farhad, van der Waal, Jan C, de Jong, Ed, Heeres, Hero J
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The solubilities of d-glucose, d-arabinose, d-xylose, d-fructose, d-mannose, and sucrose in methanol and methanol–water mixtures (
ISSN:0888-5885
1520-5045
DOI:10.1021/ie500576q