The role of molecular size in antioxidant activity of peptide fractions from Pacific hake (Merluccius productus) hydrolysates
► Hake hydrolysates demonstrated good antioxidant activities. ► Hake hydrolysates inhibited lipid peroxidation in a model system. ► Peptides with size
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Food chemistry 2012-10, Vol.134 (3), p.1297-1306 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | ► Hake hydrolysates demonstrated good antioxidant activities. ► Hake hydrolysates inhibited lipid peroxidation in a model system. ► Peptides with size |
---|---|
ISSN: | 0308-8146 1873-7072 |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2012.02.215 |