The role of molecular size in antioxidant activity of peptide fractions from Pacific hake (Merluccius productus) hydrolysates

► Hake hydrolysates demonstrated good antioxidant activities. ► Hake hydrolysates inhibited lipid peroxidation in a model system. ► Peptides with size

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food chemistry 2012-10, Vol.134 (3), p.1297-1306
Hauptverfasser: Cheung, Imelda W.Y., Cheung, Lennie K.Y., Tan, Nina Y., Li-Chan, Eunice C.Y.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:► Hake hydrolysates demonstrated good antioxidant activities. ► Hake hydrolysates inhibited lipid peroxidation in a model system. ► Peptides with size
ISSN:0308-8146
1873-7072
DOI:10.1016/j.foodchem.2012.02.215