Contexts of Creativity: Ferran Adrià and elBulli

Polan reviews Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food by Colman Andrews and The Sorcerers Apprentices: A Season in the Kitchen at Ferran Adris elBulli by Lisa Abend.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Gastronomica 2011-11, Vol.11 (4), p.119-120
1. Verfasser: Polan, Dana
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Polan reviews Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food by Colman Andrews and The Sorcerers Apprentices: A Season in the Kitchen at Ferran Adris elBulli by Lisa Abend.
ISSN:1529-3262
1533-8622
DOI:10.1525/gfc.2012.11.4.119