Contexts of Creativity: Ferran Adrià and elBulli
Polan reviews Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food by Colman Andrews and The Sorcerers Apprentices: A Season in the Kitchen at Ferran Adris elBulli by Lisa Abend.
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Gastronomica 2011-11, Vol.11 (4), p.119-120 |
---|---|
1. Verfasser: | |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | Polan reviews Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food by Colman Andrews and The Sorcerers Apprentices: A Season in the Kitchen at Ferran Adris elBulli by Lisa Abend. |
---|---|
ISSN: | 1529-3262 1533-8622 |
DOI: | 10.1525/gfc.2012.11.4.119 |