Descriptive analysis of weaning practices and eczema prevalence in Irish infants in the Cork BASELINE birth cohort study

First weaning foods were baby rice (68%), infant breakfast cereals (13%), carrots (6%), apple (5%) and other fruit/root vegetables (8%).

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Proceedings of the Nutrition Society 2011, Vol.70 (OCE3), Article E75
Hauptverfasser: O'Donovan, S. M., Hourihane, J.O'B., Kenny, L. C., Murray, D. M., Irvine, A. D., Kiely, M.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:First weaning foods were baby rice (68%), infant breakfast cereals (13%), carrots (6%), apple (5%) and other fruit/root vegetables (8%).
ISSN:0029-6651
1475-2719
DOI:10.1017/S0029665111001157