Correction to: Distinction of volatile flavor profiles in various skim milk products via HS-SPME–GC–MS and E-nose

A correction to this paper has been published: https://doi.org/10.1007/s00217-021-03749-3

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:European food research & technology 2021-06, Vol.247 (6), p.1553-1556
Hauptverfasser: Chi, Xuelu, Shao, Yiwei, Pan, Minghui, Yang, Qingyu, Yang, Yan, Zhang, Xiaomei, Ai, Nasi, Sun, Baoguo
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:A correction to this paper has been published: https://doi.org/10.1007/s00217-021-03749-3
ISSN:1438-2377
1438-2385
DOI:10.1007/s00217-021-03749-3