Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acid Intake in Children with Eosinophilic Esophagitis

Rationale Omega-3 fatty acids, α-linolenic (ALA), docosahexanoic (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA) are important immune modulators.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of allergy and clinical immunology 2016-02, Vol.137 (2), p.AB235-AB235
Hauptverfasser: Cassin, Alison M., MS RD CSP, Venter, Carina, PhD, RD, Kliewer, Kara, PhD, RD, Maslin, Kate, MSc, RD, Rothenberg, Marc E., MD, PhD, FAAAAI
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Rationale Omega-3 fatty acids, α-linolenic (ALA), docosahexanoic (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA) are important immune modulators.
ISSN:0091-6749
1097-6825
DOI:10.1016/j.jaci.2015.12.951