Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acid Intake in Children with Eosinophilic Esophagitis
Rationale Omega-3 fatty acids, α-linolenic (ALA), docosahexanoic (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA) are important immune modulators.
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Journal of allergy and clinical immunology 2016-02, Vol.137 (2), p.AB235-AB235 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | Rationale Omega-3 fatty acids, α-linolenic (ALA), docosahexanoic (DHA) and eicosapentaenoic acid (EPA) are important immune modulators. |
---|---|
ISSN: | 0091-6749 1097-6825 |
DOI: | 10.1016/j.jaci.2015.12.951 |