Regioselective Glucosylation of Oxyresveratrol by Cell Suspension Cultures of Solanum Mammosum

The glucosylation of oxyresveratrol by cell suspension cultures of Solanum mammosum has been investigated.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of chemical research 2004-10, Vol.2004 (10), p.706-707
Hauptverfasser: Hakim, Euis H., Achmad, Sjamsul A., Aimi, Norio, Indrayanto, Gunawan, Kitajima, Mariko, Makmur, Lukman, Surya, Merry D., Syah, Yana M., Takayama, Hiromitsu
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The glucosylation of oxyresveratrol by cell suspension cultures of Solanum mammosum has been investigated.
ISSN:1747-5198
2047-6507
DOI:10.3184/0308234043431825