Correction: Fatty acid profile, physicochemical composition and sensorial attributes of salted and sun-dried meat from young Nellore bulls supplemented with condensed tannins

[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pone.0216047.].

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:PloS one 2019-07, Vol.14 (7), p.e0219581-e0219581
Hauptverfasser: Gesteira, Susana Melo, Oliveira, Ronaldo Lopes, Trajano, Jaqueline da Silva, Ribeiro, Cláudio Vaz Di Mambro, Costa, Emellinne Ingrid de Sousa, Ribeiro, Rebeca Dantas Xavier, Pereira, Elzânia Sales, Bezerra, Leilson Rocha
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:[This corrects the article DOI: 10.1371/journal.pone.0216047.].
ISSN:1932-6203
1932-6203
DOI:10.1371/journal.pone.0219581