Acrylamide: update on selected research activities conducted by the european food and drink Industry : Acrylamide in food: A survey of two years of research activities

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of AOAC International 2005, Vol.88 (1), p.234-241
Hauptverfasser: TAEYMANS, Dominique, ANDERSSON, Anders, MATISSEK, Reinhard, MÜLLER, Detflef, STADLER, Richard H, STUDER, Alfred, SILVANI, David, TALLMADGE, Dan, THOMPSON, Geoff, WHITMORE, Tricia, WOOD, John, ZYZAK, David, ASHBY, Peter, BLANK, Imre, GONDE, Pierre, VAN ELICK, Paul, FAIVRE, Virginie, LALLJIE, Sam P. D, LINGNERT, Hans, LINDBLOM, Marianne
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:1060-3271
1944-7922