Procedure for the enhancement of the enzymatic reactivity of beta-galactosidase

Zur Erhöhung der enzymatischen Reaktivität von β-Galactosidase setzt man dem Reaktionsgemisch ein Azid, Rhodanid, Cyanat und/oder Thiosulfat zu. To increase the enzymatic reactivity of beta -galactosidase, an azide, thiocyanate, cyanate and/or thiosulphate is added to the reaction mixture.

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Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: JUNIUS-COMER, MARTINA NAT, GUDER, HANS-JOACHIM NAT, HERRMANN, RUPERT NAT
Format: Patent
Sprache:eng ; fre ; ger
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Beschreibung
Zusammenfassung:Zur Erhöhung der enzymatischen Reaktivität von β-Galactosidase setzt man dem Reaktionsgemisch ein Azid, Rhodanid, Cyanat und/oder Thiosulfat zu. To increase the enzymatic reactivity of beta -galactosidase, an azide, thiocyanate, cyanate and/or thiosulphate is added to the reaction mixture.