Breadmaking additive for preparation of doughs with improved consistency and gas-holding capability comprises mixture of glucose-oxidase/catalase, exo-amylase and endo-amylase enzymes

Composition for use as an additive in the production of bakery products comprises a combination of enzymes having glucose-oxidase/catalase-, exo-amylase- and endo-amylase activity, the composition being free from hemicellulase/cellulase. Zusammensetzung als Additiv bei der Herstellung von Backwaren,...

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Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: WIESMANN, RALF, DIRKSEN, GERHARD, LOESCHE, KLAUS, SIKKEN, DIRK
Format: Patent
Sprache:eng ; ger
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Beschreibung
Zusammenfassung:Composition for use as an additive in the production of bakery products comprises a combination of enzymes having glucose-oxidase/catalase-, exo-amylase- and endo-amylase activity, the composition being free from hemicellulase/cellulase. Zusammensetzung als Additiv bei der Herstellung von Backwaren, bestehend aus einer Kombination von Enzymen, wobei die Enzyme eine Glukose-Oxidase/Katalase-, eine Exo-Amylase- sowie eine Endo-Amylase-Aktivität umfassen, und die Zusammensetzung Hemicellulase/Cellulase-frei ist.