Grain is treated antimicrobially by mixing and especially also vibrating with lactoperoxidase and/or lysozyme, the treating agent especially being in water
Antimicrobial treatment of grain (100) comprising mixing it with lactoperoxidase and/or lysozyme, is new. Verfahren zur antimikrobiologischen Behandlung von Körnerfrüchten, bei dem die Körnerfrüchte mit Lactoperoxidase und/oder Lysozym vermischt werden.
Gespeichert in:
1. Verfasser: | |
---|---|
Format: | Patent |
Sprache: | eng ; ger |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext bestellen |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | Antimicrobial treatment of grain (100) comprising mixing it with lactoperoxidase and/or lysozyme, is new.
Verfahren zur antimikrobiologischen Behandlung von Körnerfrüchten, bei dem die Körnerfrüchte mit Lactoperoxidase und/oder Lysozym vermischt werden. |
---|