Preparation of L-serine, useful as intermediate for e.g. tryptophan, by acid hydrolysis of microbially produced N-acetyl-serine
Preparing a pure L-serine solution comprising: (a) separating microorganisms from a fermentation broth that contains N-acetyl-L-serine (I); (b) subjecting the crude solution to acid hydrolysis to produce a solution containing Ser and acetic acid; and (c) purifying the solution and removing acid from...
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Format: | Patent |
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Zusammenfassung: | Preparing a pure L-serine solution comprising: (a) separating microorganisms from a fermentation broth that contains N-acetyl-L-serine (I); (b) subjecting the crude solution to acid hydrolysis to produce a solution containing Ser and acetic acid; and (c) purifying the solution and removing acid from it, is new.
Verfahren zur Herstellung einer gereinigten L-Serin-haltigen Lösung aus einer N-Acetyl-L-Serin-haltigen Fermenterbrühe eines Mikroorganismus, das dadurch gekennzeichnet ist, dass der Mikroorganismus von der N-Acetyl-L-Serin-haltigen Fermenterbrühe abgetrennt wird und so eine Roh-Lösung erhalten wird, die Roh-Lösung einer sauren Hydrolyse unterworfen wird, wobei eine L-Serin- und Essigsäure-haltige saure Lösung erhalten wird, die saure Lösung gereinigt und anschließend entsäuert wird. |
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