Double-walled vessel e.g. roaster for cooking food at low temperature, has phase change medium stored in cavity, such that phase change of medium is performed from solid into the liquid phase within specific temperature interval
The vessel (1) has cavity (2) in which a phase change medium is contained. The phase change of the phase change medium is performed from the solid into the liquid phase within temperature interval between 70-90 [deg] C. A porous and/or cellular metal is provided in cavity in a state contacting with...
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Format: | Patent |
Sprache: | eng ; ger |
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Zusammenfassung: | The vessel (1) has cavity (2) in which a phase change medium is contained. The phase change of the phase change medium is performed from the solid into the liquid phase within temperature interval between 70-90 [deg] C. A porous and/or cellular metal is provided in cavity in a state contacting with the vessel material, while the phase change medium is provided in free spaces of porous and/or cellular metal.
Die Erfindung betrifft ein Gefäß zum Garen von Speisen. Solche Gefäße werden häufig auch als Bräter bezeichnet. Es kann zum Niedrigtemperaturgaren von Speisen verwendet werden. Bei dem erfindungsgemäßen Gefäß zum Garen von Speisen ist am/im Gefäß mindestens ein Hohlraum vorhanden, in dem ein Phasenwechselmedium enthalten ist, bei dem der Phasenwechsel von der festen in die flüssige Phase innerhalb des Temperaturintervalls zwischen 70°C und 90°C erfolgt. |
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