Error events identifying method for cooking equipment in large-scale catering establishment, involves directly comparing characteristic variables detected in examination conditions with each other and with reference value
The method involves detecting temporal reaction of a measured value e.g. temperature level and humidity, on a nozzle activity in two examination conditions, where nozzle activity is present when the fluid in the form of impact or interval flows through nozzles (20, 32, 41) and the nozzle activity is...
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Format: | Patent |
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Zusammenfassung: | The method involves detecting temporal reaction of a measured value e.g. temperature level and humidity, on a nozzle activity in two examination conditions, where nozzle activity is present when the fluid in the form of impact or interval flows through nozzles (20, 32, 41) and the nozzle activity is temporally defined as time difference between beginning and ending of impact or interval. Characteristic variables detected in the examination conditions are directly compared with each other and with a reference value to identify error events in a cooking equipment (1). An independent claim is also included for a cooking equipment comprising a nozzle.
Verfahren zur Identifizierung von Fehler-Ereignissen in einem Gargerät mit zumindest einer Düse zum Einspritzen zumindest eines Fluids in einen Innenraum des Gargerätes, insbesondere ausgewählt aus einem Garraum, einem Gebläseraum, einem Dampfgeneratorgehäuse und/oder einer Ablöschkammer des Gargerätes und/oder zumindest einem Sensor zur Erfassung eines Messwertes, insbesondere bestimmt durch einen Temperaturwert und/oder einen Feuchtewert, im Innenraum, unter Auswertung des Messwertes, wobei in zumindest zwei Zustandsüberprüfungen jeweils die zeitliche Reaktion zumindest des Messwertes auf zumindest eine Düsenaktivität erfasst wird und die in den Zustandüberprüfungen erfassten charakteristischen Größen direkt und/oder nach Bestimmung eines Zustandes miteinander und/oder jeweils mit einem Soll-Wert verglichen werden; sowie ein Gargerät, insbesondere umfassend eine Steuereinheit zur Durchführung eines solchen Verfahrens. |
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